Társaságunk 2010-óta szereplője a Felnőtt képzési piacnak.Több nagy és sikeres képzési és tanácsadási projektet tudhatunk magunk mögött

TÁMOP 2.1.4. és a TÁMOP 5.1.1 -ben szerzett tapasztalataink kellő magabiztosságot adnak  ahhoz, hogy elmondhassuk magunkról, hogy országos szinten képesek vagyunk megfelelni a kihívásoknak.

 Oktatóink több éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkező profi szakemberek,akik közül többen tudományos fokozattal rendelkeznek, és szaklapokban rendszeresen publikálnak is.

- A nálunk képzésben részesülők elsősorban a mikro, kis- és középvállalkozói szférában hasznosíthatják a megszerzett ismereteiket. Képzéseink tematikája megfelel a naprakészség követelményeinek.
Külön hangsúlyt helyezünk képzéseink során arra, hogy a résztvevők magukévá tegyék, a napjainkban elengedhetetlen projekt szemléletet.

Képzéseink csoportos képzések de oktatóink kiemelt figyelmet fordítanak az egyéni problémák kezelésére is. 

Kiegészítő tevékenységként Társaságunk pályázat írást vállal annak érdekében, hogy minél több a KKV szektorban tevékenykedő vállalkozás saját piaci értékének növelése érdekében képzésekre fordítható forráshoz jusson.

Jelentős szerepet vállalunk a Munkaerő piaci tanácsadásban elsősorban a munkakeresők számára tartunk fenn lehetőségeket annak érdekében, hogy hogyan lehetnek minél hatékonyabbak a munkahely megszerzésében.

A Vállalkozóvá válási tanácsadás és képzés is fontos számunkra, hiszen az önfoglalkoztatás tudatos megkezdése nagyon fontos, hogy aki kényszerből kezd vállalkozni az is megfelelő ismeretek birtokában tegye.   

A jelentkezőknek ingyenes szolgáltatásként a tanfolyam megkezdése előtt szintfelmérést tartunk illetve egy rövid beszélgetés után képzési tanácsokat adunk.